JavaScript must be enabled! IV KONGRES HEMATOLOGA SRBIJE
Grad Niš

Niš je jedan od najstarijih gradova na Balkanu poznat kao Kapija Istoka i Zapada zbog svog geografskog položaja. Grad se nalazi na raskršću puteva Zapadne Evrope sa Bliskim Istokom i Grčkom. U Nišu je rođen Imperator rimskog carstva Konstantin Veliki 274 A.D. Od tog vremena do danas grad je postao važni administrativni, ekonomski, medicinski i kulturni centar jugoistočne Srbije. Bogata istorija i konstantna borba za slobodom kroz vekove, ostavila je Nišu vredna kulturna znamenja i istorijske spomenike kao što je:

MEDIJANA – letnja rezidencija Cara Konstantina;
TVRĐAVA – turska građevina (sagrađena 1723);
ČEGAR – spomenik u znak bitke na Čegru i herojske pogibije Vojvode Stevana Sinđelića;
ĆELE KULA – jedinstveni svetski spomenik koga su sagradili Turci posle bitke na Čegru, napravljen od lobanja Srpskih heroja;
SPOMENIK OSLOBOĐENJA NIŠA - u samom centru grada simbol borbe za slabodom: 1874,1877, 1917 i 1918.

Danas Niš broji preko 300.000 stanovnika. Uvereni smo da je Niš sa južnjačkom toplinom i tradicionalnim gostoprimstvom pravi izbor za održavanje 4. Kongresa hematologa Srbije. Biće to prilika ne samo za razmenu stručnih i naučnih iskustava već i za nova poznanstva i nezaboravno druženje.

http://www.tamiresidence.com/
Tami Resort je kongresno hotelski kompleks u srcu Niša koji u svom sastavu nudi hotele Tami Residence, Tami Depandansom i Constantinus Palace. Sa 109 soba, 3 luksuzna apartmana, 3 senior apartmana , 3 restorana, 1 banket sale, kongresnog centra sa 7 sala, Spa centra sa bazenom i 3 bezbedna parking prostora u krugu hotela, Tami Resort predstavlja najveći hotelski kompleks u Nišu i jugo-istočnom regionu Srbije.

Kongresni centar Constantinus Palace je najmoderniji i najveći centar na jugoistoku Srbije, otvoren 2017. godine u sastavu Tami Resorta u Nišu. Constantinus je multifunkcionalna konferencijska sala kapaciteta 400 mesta sa mogućnošću podele na dve manje sale kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja. Pored osnovne tehnike poseduje dve dobro opremljene tehničke prostorije u sastavu sale namenjene za simultano prevođenje uz kompletnu tehničku podršku.
Pored sale sa 400 mesta u svom sastavu nudi galeriju 19,60 x 2, 30 x H3m za potrebe organizacije izložbenog prostora sa posebnom mogućnošću prezentacije proizvoda na 10 LED ekrana u vidu virtuelnih štandova.
U kongresnom centru se nalazi foaje bar gde se mogu organizovati posluženja hrane i pića u pauzama.

Hotel Tami Mapa

Tami Residence hotel je otvoren septembra 2009.godine u okviru kompanije Tami – Trade d.o.o. iz Niša. Hotel je smešten na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom i ostalim delovima grada. Nalazi se u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša. Hotel pruža osiguran besplatni parking što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju hotela.
Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smeštaj i usluga, poseban naglasak je stavljen na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. U korak sa svetskim trendovima i stalnim praćenjem potreba i zahteva svojih gostiju, hotel stalno radi na usavršavanju enterijera i usluga po čemu je prepoznatljiv u Nišu i okolini.
Kapacitet hotela su 60 standardnih, superior i deluxe soba, uključujući 3 senior apartmana.
U sastavu hotela nalaze se restoran Sunset kapaciteta 120 mesta, staklena bašta kapaciteta 40 mesta i Vip restoran kapaciteta 60 mesta. Ako imate potrebu da priuštite sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza i osloboditi se stresa, u sastavu Tami Residence hotela nalazi se SPA&Wellness centar TAMI koji Vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi. Hotel poseduje otvoreni bazen.
U svom sastavu Tami Residence hotel nudi moderan kongresni prostorkapaciteta do 100 mesta kao i sale za satanke kapaciteta do 22 mesta. Konferencijske sale su opremljene u skladu sa visokim standardima i trendovima, pružaju ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja. Hotel poseduje parking za autobuse i automobilekapaciteta60 vozila koji je pod nadzorom 24 časa.

Depandans Tami je posebna jedinica u sklopu kompleksa Tami Resort. Otvoren je 2009.godine kao prošireni deo hotela Tami Residence.
Prilaz do izdvojenog dela je nadkriven a depandans je udaljen svega 20 metara od glavne zgrade.
Ova posebna jedinica je kategorije 4 zvezdice i poseduje 8 deluxe i 2 superior sobe. U svojih 10 komfornih soba modernog dizajna i toplih tonova pruža identičan servis koji pružaju i ostale sobe u hotelima Tami Residence i Constantinus Palace. Ukoliko želite potpuni mir i intiman odmor, depandans je idealno mesto za Vaš boravak. Usluge room servisa su dostupne svim gostima, a ostale hotelske usluge i sadržaj mogu se koristiti u glavnoj zgradi hotela.

Hotel Constantinus Palace je sagrađen 2017.godine u sastavu Tami Resorta.
Po ugledu na svetske hotele sa pet zvezdica, enterijer hotela odiše evropskom elegancijom sa neophodnim primesama tradicije u detaljima koji zaokružuju priču vezanu za lokaciju. Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali odlike su novog hotela, u čijem sastavu se nalaze jos 42 luksuzne sobe, 3 lux apartmana sa jacuzzijem, kongresna sala sa 400 mesta, banket sala za proslave do 280 mesta, atraktivni restoran Helena na vrhu zgrade i Sky lounge za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš.
U svom sastavu Constantinus Palace nudi moderan kongresni centar sa multifunkcionalnom konferencijskom salom kapaciteta do 400 mesta sa mogućnošću podele sala na dve manje kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.

Prilikom registracije učesnici biraju vrstu kongresnog paketa koji uključuje smeštaj i kotizaciju po osobi za sve vreme trajanja kongresa.

Tip sobe Jednokrevetna Dvokrevetna
Paket po osobi lekari 290€ 240€
Paket po osobi farmaceuti 260€ 210€

Cene su sa uključenim PDV-om.

Kongresni paket sadrži:
Smeštaj u jednokrevetnoj / dvokrevetnoj sobi na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu, kongresni material, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, sertifikat (samo za učesnike lekare), kafe pauze, obroke po programu, koktel dobrodošlice, zajedničku večeru.

Raspored po smeštajnim objektima je po redosledu prijave i uplate.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan izdavanja profakture

Za učesnike kongresa kojima nije potreban smeštaj postoji mogućnost registracije uplatom samo kotizacije i to:
- Kotizacija za sve vreme trajanja kongresa po ceni od 150 eur + PDV (20%)
- Jednodnevna kotizacija po ceni od 60 eur + PDV (20%)

Kotizacija za sve vreme trajanja kongresa uključuje:
Učešće u naučnom programu, posetu izložbenom prostoru i prostoru za poster prezentacije, ID karticu, kongresni materijal, sertifikat, koktel dobrodošlice, kafe pauze, zajedničku večeru.

Jednodnevna kotizacija uključuje:
Učešće u naučnom programu, posetu izložbenom prostoru i prostoru za poster prezentacije, ID karticu, društveni program u tekućem danu.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan izdavanja profakture

  • Za sve pismene otkaze registracije dostavljene do 31. jula 2019. godine vrši se povraćaj novca umanjen za 15€, koliko iznose agencijski i bankarski troškovi.
  • Otkazivanje registracije dostavljeno između 31. jula i 10. septembra 2019. povraćaj 70% od uplaćenog iznosa
  • Otkazivanje registracije dostavljeno između 10. septembra i 30. septembra 2019. povraćaj 50% od uplaćenog iznosa
  • Otkazivanje registracije dostavljeno posle 30. septembra 2019. godine povraćaj novca neće biti moguć.
  • Organizatori ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu promenu u programu do koje bi došlo usled nepredvidjenih okolnosti.

Radi obezbeđenja odgovarajućeg smeštaja, obavezno popuniti prijavu na sajtu kongresa.